Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Search News Posts

  • Soita +358 44 970 5084

  • email info@speylab.fi

Home

Heitto-opetus

Heitto-opetus

Heittäminen on hauskaa! Oikeastaan sen on pakko olla hauskaa jos henkilö harrastaa perhokalastusta. Tämä korostuu erityisesti lohenkalastuksessa jossa heittojen määrä yhtä kalaa kohti voi olla satoja tai jopa tuhansia. Haluamme että harrastuksesi olisi entistäkin hauskempaa ja että saisit mahdollisimman paljon irti tästä upeasta harrastuksesta. Ei ole väliä jos et ole koskaan pitänyt minkäänlaista perhovapaa kädessäsi tai kilpailet heittolajeissa, autamme mielellämme sinua eteenpäin harrastuksesi parissa.

Spey Lab heitto-opetuksen ja CF Burkheimer heittoklinikat vetää Markus Leivo, Pohjoismaiden mestari sekä Suomen mestari spey-heitossa.

Heitto-opetuksen hinnoittelu, 3-4h:

1 henkilö 80€

2 henkilöä 150€

3 henkilöä 210€

4 henkilöä 260€

5 henkilöä 300€

6 henkilöä 340€

 

CF Burkheimer Casting Clinics-aikataulu päivitetään sivuillemme, sekä ilmoitetaan Facebookissa. Tapahtumat ovat ilmaisia. Klinikoiden tarkoitus on, että lajista innostuneet, tasosta riippumatta, pääsevät päivittämään heittotaitojaan ja kokeilemaan samallan yksiä markkinoiden parhaita vapoja. Voimme säätää välineitä, heittoa tai vaihtaa ajatuksia itse kalastuksesta. tapahtumat eivät ole muodollisia, vaan tarkoistus on, että jokainen voisi oppia ja nauttia päivästä rennossa ja vapaassa ilmapiirissä.

 

 

 

STAY TUNED!